کراس اوور کادیلاک
رونمایی از کراس اور کادیلاک لیریک، به دلیل ویروس کرونا به تأخیر افتاد

شیوع ویروس کرونا باعث شد تا رونمایی از خودروی جدید کادیلاک به تأخیر بیافتد. شرکت کادیلاک در حال بررسی برنامه‌های اولیه خود در مورد خودروی جدید EV SUV، می باشد.

در رویداد خودرو‌های برقی شرکت جنرال موتورز، که هفته پیش به وقوع پیوست، چند گام مهم در راستای الکتریکی کردن خودرو‌ها مطرح شد؛ از جمله رونمایی اولین کراس ‌اور تمام برقی کادیلاک. قرار بود این خودرو، که لیریک (Lyriq) نام دارد، مورخ ۲ آوریل در رویدادی ویژه در لس‌آنجلس، به نمایش گذاشته شود؛ اما این شرکت، با توجه به نگرانی‌های موجود در مورد ویروس کرونا، تصمیم به لغو این رویداد گرفت.

مجله‌ی اتو نیوز (Automotive News) اعلام کرد که شرکت کادیلاک در حال ارزیابی مجدد برنامه‌های تولیدی و تصمیم‌ گیری در مورد تاریخ رونمایی محصول جدید خود EV، می باشد. پس از لغو این رویداد، سهام شرکت جنرال موتورز، که در آخرین رویداد افزایش چشمگیری پیدا کرده بود، دچار سقوط بی‌سابقه‌ای شد. این اولین کاهش ارزش سهام جنرال موتورز پس از نوامبر ۲۰۱۰ بود. سرانجام سهام شرکت جنرال موتورز روز دوشنبه به ارزش ۲۴.۶۹ دلار بسته شد.

شیوع ویروس کرونا همچنین به فعالیت‌ها و عملکرد‌های روزانه‌ی این کمپانی آسیب رساند. جنرال موتورز برای امنیت کارمندانش، سفر به خارج از کارخانه‌ی تولیدی دیترویت را محدود کرده است. این در حالی است که این شرکت از کارمندانش خواسته تا دیدار‌های خود با تهیه‌کنندگان و نماینده‌ها را، به صورت تصویری برقرار کنند.

و اما لیریک، وابسته به پلتفرم جدید جنرال موتورز برای خودروهای الکتریکی می باشد. این پلتفرم، که آلتیوم (Ultium) نام دارد، دارای باطری‌هایی با ظرفیت ۵۰ تا ۲۰۰ کیلووات ‌ساعت است. کادیلاک معتقد است که این کراس‌ اور قادر است با یک بار شارژ، تا ۴۰۰ مایل (۶۴۴ کیلومتر) را بپیماید. سرمایه‌گذاری عظیم ۲.۲ میلیارد دلاری در کارخانه مونتاژ همترامک دیترویت (General Motors’ Detroit-Hamtramck Assembly Plant) ، تضمین می کند که تولید کادیلاک لیریک، آن جا به وقوع خواهد پیوست.

همه‌گیری ویروس کرونا باعث شده است تا رویداد‌های مهم در صنعت خودرو به تأخیر بیافتند و یا لغو شوند؛ از جمله نمایشگاه‌های خودروی پکن و ژنو، رونمایی از کراس ‌اور جدید تویوتا و رویداد‌های مهم دیگر. حتی برخی شرکت‌های خودروسازی مانند تویوتا و هیوندای مجبور به تعطیل کردن کارخانه‌های تولیدی خود در بعضی مناطق شدند.

منبع: motor1