ترافیک لحظه ای جاده فیروزکوه
وضعیت ترافیک جاده فیروزکوه

 

لطفا برای مشاهده سر تا سر مسیر زوم کنید. همچنین از رنگ های راهنما که در این مطلب گفته شده است برای تشخیص ترافیک جاده فیروزکوه استفاده کنید.

  • سبز : بدون ترافیک
  • نارنجی: ترافیک متوسط
  • قرمز: ترافیک سنگین
  • قهوه ای: مسیر مسدود شده است.

این نقشه ترافیکی را در دو حالت ماهواره و نقشه مشاهده و بررسی کنید.

فیروزکوهنحوه تشخیص نحواحی ترافیکی جاده فیروزکوه

وضعیت ترافیک جاده فیروزکوه در زمان های مختلف

جاده فیروزکوه ۷۹ امین جاده از جاده های ۹۹ گانه اصلی ایران می باشد که تهران را از طریق بومهن به فیروزکوه و از طریق آن به قائم شهر متصل می کند و یکی از اصلی ترین جاده های متصل کننده تهران به مازندران می باشد.

این جاده به سبب کم خطر بودن و همچنین کم پیچ و خم بودن نسبت به سایر جاده مواصلاتی تهران به شمال بیشتر مورد توجه رانندگان ماشین سنگین قرار دارد. اما با این حال در زمان شلوغی سایر جاده ها اغلب رانندگان از این جاده عبور می کنند.

طبق آمار حدود ۲۵ درصد بار مسافرت های نوروزی و تابستانی تهران به شمال از این جاده می گذرد. با این حال وضعیت ترافیک جاده فیروزکوه معمولا روان است و کمتر شاهد ترافیک سنگین در این محور می باشیم. طول این محور از تهران تا قائم شهر حدود ۲۵۰ کیلومتر می باشد.

وضعیت جاده موثر در وضعیت ترافیک جاده فیروزکوه

یکی از اصلی ترین دلایلی که باعث شده است وضعیت ترافیک جاده فیروزکوه معمولا روان باشد و کمتر شاهد ترافیک سنگین باشیم. وضعیت جاده ای آن می باشد. این محور دارای ۳ باند رفت و ۳ باند برگشت می باشد. از این رو تردد در آن روان خواهد بود. البته در قسمتی از مسیر که از مرکز شهر عبور می کند جاده باریک می شود اما غالب جاده ۶ بانده بوده و می توان در زمان پیک مسافرت نیز انتظار ترددی روان را داشت.

نقاط حادثه خیز

اما هر جاده ای چه در ایران و چه در سایر نقاط دنیا نقاط حادثه خیزی دارد. این محور نیز در منطقه گدوک به سبب ارتفاع آن در فصول سرد سال دارای مه های سنگین و خطرناک بوده و البته به علت بارش برف فراوان کمی تردد در فصل زمستان دچار مشکل می شود

از این رو وضعیت ترافیک جاده فیروزکوه در فصول سرد سال کمی دچار اختلال می شود و بعضا باعث بسته شدن راه نیز شده است. اما این اتفاق چندان پایدار نیست و سریع وضعیت جاده به حالت اول خود برمیگردد.

زیبایی این جاده به ترافیکش می ارزد؟

اما جاده فیروزکوه که یکی از قدیمی ترین جاده های ایران نیز محسوب می شود، چندان خالی از زیبایی و لطف نمی باشد. این جاده به سبب این که به محورهای شمالی متصل می شوند طبیعتی زیبایی را برای مسافران خود همراه دارد.

نقاط پر ترافیک تر کدام است؟

بجز این برخی مناطق تاریخی سه خط طلا، قلعه کنگلو، پل ورسک و … اشاره کرد که اکثر این ها در شکر سوادکوه واقع شده اند. از این رو کمی تا شهر سوادکوه و بعد از آن به دلیل استفاده مسافران از طبیعت و مناظر زیبای آن ممکن است وضعیت ترافیک جاده فیروزکوه ممکن است کمی سنگین به نظر بیاید.

بنابراین به نظر بهتر است در این بخش ها کمی احتیاط بیشتری به خرج داد و منتظر هر نوع ترمز ناگهانی و یا تغییر مسیر ناگهانی از طرف سایر رانندگان بود. چرا که گاهی گرفتن یک عکس از طرف یک خانواده تصادفی خطرناک را پدید آورده و باعث شده است که لطمات جبران ناپذیری به خود و دیگران وارد شود.

کمی بیشتر با جاده فیروزکوه آشنا شویم:

این جاده نیز زیبایی های خاص خود را دارد و از جاده های پرترافیک محسوب می شود. گذشتن این جاده از شهرهای دماوند و فیروزکوه باعث می شود که ترافیک این جاده در اواخر تعطیلات و روزهای آخر هفته بسیار سنگین باشد. پس برای سفر از این جاده بهتر است این زمان ها را انتخاب نکنید و یا سفر خود را از جاده دیگری انجام دهید. در این صفحه وضعیت ترافیک جاده های شمال و جاده فیروزکوه را می توانید وضعیت ترافیک لحظه به لحظه این جاده را ببینید.

همان طور که در نقشه ها دیدید قسمت های قرمز رنگ مسیرهای با ترافیک سنگین هستند، اگر شما حوصله ترافیک را ندارید، پیشنهاد می شود با دیدن چنین وضعیتی زمان سفر یا مسیر سفر خود را تغییر دهید تا از شر ترافیک های سنگین راحت شوید.

همچنین بخوانید:
وضعیت ترافیک جاده فیروزکوه به ساری
وضعیت ترافیک جاده هراز
وضعیت ترافیک جاده چالوس